Om Saras goda.

Välkommen in i mitt liv!

Jag vill mycket, åstadkommer en hel del och tränar intensivt på att bara vara. Tror på människans förmåga att förändra sitt liv och vår värld. Mor till tre fantastiska personer som roar, oroar och lär mig massor. Min passion är att utforska. För det första att utforska min egen livsresa med dess mål och mening, på en väg där sårbarhet, smärta, kärlek och glädje går hand i hand. För det andra att tillsammans med andra medmänniskor utforska vägar till resiliens och hållbarhet för individ, organisation och samhälle. Ett viktigt inslag i mitt utforskande är skapandet: i ord, foto, musik och mat bland annat.

Alla mina ambitioner till digitalsociala kontaktkanaler hittar du här.

Jag har (än så länge) inga samarbeten med något företag eller organisation på min blogg. Jag skriver om det som intresserar mig och som jag tror kan vara av intresse för någon medmänniska att ta del av. De tankar och rekommendationer som framförs här är alltid mina egna, även om jag givetvis hämtar inspiration och kunskap från många olika håll. Strävar efter att vara tydlig med att märka ut citat, ange källor och upphovspersoner till foton, texter och dylikt.

Jag blir mycket glad för kommentarer, men jag modererar dem och godkänner inte personangrepp eller formuleringar som bryter mot lagen.