Om Saras goda.

Välkommen in i mitt liv!

Jag vill mycket, åstadkommer en hel del och tränar intensivt på att bara vara. Tror på människans förmåga att förändra sitt liv och vår värld. Mor till tre fantastiska personer som roar, oroar och lär mig massor. Min passion är att uforska det goda i livet och att arbeta för hållbar samhällsutveckling genom innovationskraft. Samhällsentreprenör och tvåkvinnsföretagare med sång- och dansdrömmar i en gryende nygammal praktik, och många fler drömmar på lager.

Alla mina ambitioner till digitalsociala kontaktkanaler hittar du här.

Jag har (än så länge) inga samarbeten med något företag eller organisation på min blogg. Jag skriver om det som intresserar mig och som jag tror intresserar er läsare. De tankar och rekommendationer som framförs här är alltid mina egna, även om jag givetvis hämtar inspiration och kunskap från många olika håll. Strävar efter att vara tydlig med att märka ut citat, ange källor och upphovspersoner till foton, texter och dylikt.

Jag blir mycket glad för kommentarer, men jag modererar dem och godkänner inte personangrepp eller formuleringar som bryter mot lagen.