Om det regnar och är grått det gör detsamma

… du ska solsken i ditt fönster ändå ha.

Kommer att tänka på raderna ur sången Jag ska måla hela världen där jag går under mitt nya paraply. Det klassiska från MoMA, som jag suktat efter i många år. Och som jag nu fick i födelsedagspresent av familjens New York-resenärer.

Det är mer än ett paraply för mig. Det är en symbol för den blå himmel som alltid finns där bortom molnen. För lugnet som finns där i livet, bortom attgöralistor och deadlines. För skrattet, som finns där bortom tårarna och frustrationen. För kärleken och ömsintheten, som finns där bortom otillräcklighetskänslan och självkritiken.

One thought on “Om det regnar och är grått det gör detsamma

  1. Vilken fantastisk idé! Ett sådant paraply borde alla ha! Sedan vore det bra om så många som möjligt dessutom hade din förmåga att uppskatta de små tingen. Tack för ett trevligt inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *