Början på ett beroende?

Sedan jag tillfrisknat efter förra veckans förkylning har jag återupptagit mitt promenerande till och från jobbet. 30 minuter med några tillfällen till små minimeditationer vid röd gubbe (mer om minimeditationer vid ett annat tillfälle) – kolla balansen, sänk axlarna, fokusera på andningen – och så iväg när gubben slår om.
Men – det verkar som att kroppen vill ha mer. Efter kvällsmat, högläsning (för en gångs skull, klapp på min duktigaförälderaxel) och nattning av barn drog jag helt oförhappandes på mig skorna en gång till idag och gav mig ut på en kvällspromenad. Om det är en engångsföreteelse eller ej återstår att se. Just nu njuter jag hur som helst av välbefinnandet post-kvällsprommis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.