Tre nyanser av tacksamhet

Ok, för att hålla tacksamhetsådran pulserande ska jag varje dag (eller så ofta jag kommer ihåg) skriva ned tre anledningar till tacksamhet. För att det ska bli lite större variation än ”Cecilia, Alice och Jesper” är regeln att jag inte får upprepa mig innan sju dagar passerat.

Dagens noteringar: 1. Liiite rakare ben i morgonens solhälsning – hurra, träning ger effekt! 2. Lunchen för att fira ett framgångsrikt och inspirerande projekt – vilka spännande frågor, trevliga och begåvade människor jag får jobba med! 3. Den smarriga köttgrytan som maken lagade – skönt att bara njuta maten, utan att ha lagat den.

Vad är du tacksam för idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.