Onsdag vecka 3 av rookiecamp 1 2013

Bomstop tog det imorse under uppvärmningen. Gissar att det var mitt knasiga ätande igår som tog ut sin rätt – sen lunch, glömde äta kvällsmat, tryckte i mig en banan och lite mjölk och musli innan passet imorse. Detta trots att jag i lördags hörde Ola Lauritzon förklara vikten av att äta rätt när man tränar så långa pass som det här är.

Nya tag!

När pannbenet hyfsat kommit på plats imorse blev det mycket lek att ge sig hän i. Klättra i berg – det gjorde jag ju knappt som liten, nu skulle vi upp, ner, upp, ner och upp igen! Hoppa över diken och springa i skogen är också kul!

I eftermiddag väntar besök hos ortopeden som ska titta på min onda fot. Den är mycket bättre än i somras och i början av hösten, men ska jag klara BAMM och den träning som behövs innan dess MÅSTE jag förebygga överbelastningar och dessutom fortsätta (ha, vem försöker jag lura – ta tag i menar jag) min rehabträning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *