Onsdag vecka 3 av rookiecamp 1 2013

Bomstop tog det imorse under uppvärmningen. Gissar att det var mitt knasiga ätande igår som tog ut sin rätt – sen lunch, glömde äta kvällsmat, tryckte i mig en banan och lite mjölk och musli innan passet imorse. Detta trots att jag i lördags hörde Ola Lauritzon förklara vikten av att äta rätt när man tränar så långa pass som det här är.

Nya tag!

När pannbenet hyfsat kommit på plats imorse blev det mycket lek att ge sig hän i. Klättra i berg – det gjorde jag ju knappt som liten, nu skulle vi upp, ner, upp, ner och upp igen! Hoppa över diken och springa i skogen är också kul!

I eftermiddag väntar besök hos ortopeden som ska titta på min onda fot. Den är mycket bättre än i somras och i början av hösten, men ska jag klara BAMM och den träning som behövs innan dess MÅSTE jag förebygga överbelastningar och dessutom fortsätta (ha, vem försöker jag lura – ta tag i menar jag) min rehabträning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.