Söndagssummering 32 2016

I mina söndagsinlägg vill jag fånga upp några av veckans ”glows”, det vill säga framgångar/ guldstunder/ tacksamhetstankar, som passerat och sätta ned foten för några ”grows” – områden som jag vill rätta till/ utveckla – inför den kommande veckan.

Veckans Glows

Back to work och kära kollegan Å! Inklusive starkt avstamp inför vårt utvecklingsprojekt Ett tak två generationer med kära medpartnern A.

Rödbets- och chèvrepajen på Knut i måndags lunch. Mmmm.

Citysemestern med J – tid tillsammans, och nya detaljer i bilden av min stad.

DSC_0958

DSC_0926

Spelkvällarna och filmkvällen med de hemmavarande barnen.

En ny, snygg tröja i fin italiensk kvalitet och en underbar schal i bomulls- och silkeblandning fyndad på superrean på Ströms.

Fredagskvällen med både vernissage – många bilder med djup känsla och engagerande bildspråk – och Mamma Mia-party med körsystrar – bästa fecken på mååånga år! Som jag dansade – (det gav måååånga steg på stegräknaren)! Som show och artister var professionella, underhållande och grooviga! Som maten smakade mig!

IMG_4107

IMG_4040

Kvartettbootcamp – så kul, så utmanande, sån lärandepotential att sjunga kvartett och coachas av skickliga och erfarna körsystrar!

Sagolik glass inköpt på Gelateria Italiana i väntan på bussen till bootcampet. Salt karamell och en vegansk mandelkrokant…

IMG_4118Fotosejouren under Midnattsloppet. Nej, jag vågade inte fresta på kroppen med att springa en mil på asfalt. Men eftersom jag promenerade i fyra timmar för att fota allt från förberedelser till målgången fick jag både många bilder som gav många lärdomar och många steg! (Återkommer med smakprov när jag installerat extra minne i iMac:en så att jag kan rensa och redigera i den istället för i min bärbara som nu är så gott som full…)

 

 

Söndag middag med alla fem (plus katten) samlade efter en vecka åt spridda håll!

Veckans Grows

Gör en sak i taget! Det är då märkvärdigt så djupt multitaskandet rotat sig i mig.

Promenera, meditera och rehabilitera.

Hitta sätt att få barnen att röra sig mer utan att involvera mutor/”belöningar”… (Och nej, Pokémon Go har än så länge inte visat sig vara tillräckligt.)

Och nu kör vi en vecka till då! Önskar dig en god sådan! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *