Sömnpiller

Har du svårt att sova någon gång? I så fall kan du testa mitt bästa trick. Det slår de insomningstabletter och specialavslappningsprogram som jag provat genom åren, och det är garanterat biverkningsfritt (förutom möjligen en höjd kunskapsnivå). 

Sedan ett par år väljer jag ut en riktigt pretentiös, tung amerikansk bok på Audible. I ett och halvt år försökte jag mig på Ray Kurzweils The Singularity is Near. Sedan ett halvår är det Francis Fukuyamas Political Order and political decay. 

Inte i någon av böckerna har jag kommit längre än ett halvt kapitel eller så innan  den djupa rösten av den amerikanske inläsaren checkat in mig på överljudsflyget till drömmens land. 

Nu ska jag se om jag kommer vidare i översikten av institutionernas historia. Natti natti! 

3 reaktioner på ”Sömnpiller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.