Favorit i repris: En dans på slak lina

Bläddrar tillbaka bland mina blogginlägg från tidigare januari:ar. Hittar dessa tankar från förra året om Balans i livet, och om hur balans handlar om att vara i rörelse, avvägning, förändring – inte om att hitta det där ”optimala, perfekta” och faktiskt statiska läget som jag ofta tänkt på det som. Månaderna som gått sedan jag skrev inlägget har varit utmärkta träningsredskap för balans i livet – från ett helt tappat fotfäste på sensommaren och under hösten har jag så sakteliga börjat ta mig upp på bommen igen (väntar lite med lingången) och prövar nu rörelsen framåt, långsamt steg för steg. Vila, känna in, vänta, hitta avvägningen, justera, börja om igen med nästa fot…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *