Bokabonnemanget

Idag vill jag tipsa om helt nystartade tjänsten Bokabonnemanget, som Helena och Caspian dragit igång. Jag blev deras första abonnent och ser nu fram emot att de ska lära känna mig i dialog på FB (hehe, Helena känner mig bättre än de flesta redan). Ett tips till dem är att skicka mig korta böcker i år – min att läsa-lista är redan lång som de fem moseböckerna tillsammans. Trots den långa listan vill jag så klart uppmuntra goda vänners goda idéer. Och det här är en synnerligen god sådan!

Om du vill spräcka dina läsvanors filterbubbla – gör mig sällskap som bokabonnent hos Bokabonnemanget!

Här är Helenas berättelse om Bokabonnemanget.

2 thoughts on “Bokabonnemanget

  1. Pingback: Bokabonnemangspremiär – Saras goda.

  2. Oh tack för att du sprider det vidare – uppskattas storligen. Och jag är enormt sprallig och pirrig av att du blev vår första abonnent, ska nog lära känna dig än bättre, ska du se!
    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *