Triss i tacksamhet #0

Under 2021 väljer jag att på veckobasis notera tre anledningar till tacksamhet och förundran. För att de känslorna är bränslen till välbefinnande och livsglädje. Vecka 53 har hjärtat fyllts av bland annat…

…Nyårsfirande med värdefull vänskap, skratt, hemmadisco, spel(-vinst), bubbel och i oskattbar närhet.

…Starten på min andra ICA-klassiker. Ok, det är andra gången jag startar den andra omgången. Men bättre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna en båge. Den här gången siktar jag på fullbordad symfoni i fyra satser. Två sköna stavlångpromenader har hunnits med och jag har avverkat 14 av det inledande Vasaloppets 90 km.

…Zoomhäng med själssöstra Helena. Samtal om stort och smått, och som alltid i våra möten nya in- och utsikter.

Tacksam och glad blev jag också över den fina nyårshälsningen från kära vännen Pernilla.

Vad är du tacksam över när du ser tillbaka på veckan som gått?

2 thoughts on “Triss i tacksamhet #0

  1. Det gångna veckans tacksamhet innefattar dig, så klart, eftersom min upplevelse av vårt zoom-samtal var lika tacksamhetsgenererande som din!

    Dessutom så har jag börjat lappa och laga ett par jeans där jag äntligen hittat ett användningsområde för de brickband min farmor vävt för mååååånga år sedan – så himla roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *