God sömn – god natt!

Mmm, sängen är mjuk och mysig, täcket lagom varmt. Ligger jag stilla kan jag efter ett tag känna mig nästan viktlös (en trevlig kontrast). Avspänning kroppsdel för kroppsdel. Andas in, andas ut. Allt är ro. Torktumlaren surrar i bakgrunden. OK, borde finnas förutsättningar att än en gång påbörja min karriär som early bird: 05.45 ringer klockan imorgon. Försöken så här långt har dock mest tränat mig i uppskjutandets ädla konst – ingen snoozar mobilalarmet som jag!

2 reaktioner på ”God sömn – god natt!

  1. Pingback: Söndag i tacksamhet och förundran 11 – Saras goda.

  2. Pingback: En milstolpe är passerad – Saras goda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.