Snooze…

Ljust utanför fönstret när första barnet kommer uppkrypande i sängen. Efter en liten stund kommer tvåan. Båda ska ligga nära, nära. Hm, målkonflikt – goda relationer (även i ögonblicket till mig själv  – det ÄR ju mysigt att ligga och snusa även en sju- respektive femåring i nacken) mot god sömn.

Klockan ringer – huvudet spränger när jag vaknar i femåringens tomma och, i jämförelse med min egen, ganska hårda säng. Snooze både en, två och tre gånger innan jag kommer upp 6.50. Nya tag i morgon – alarmet får stå kvar på 5.45.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.