La det svinge

Nu har jag bestämt mig (igen) för att börja dansa! Igår var jag och A på Bounces avskedsföreställning i Globen, och du milde, vilket ös, vilka moves och vilken glädje!

Efter att ha promenixat till Globen och dryga tre timmar på ståplats hade det inte varit konstigt om fötterna inte direkt känt danslust. Men likafullt promenerade vi tillbaka hem, och som sagt var, likafullt fattade jag beslutet att inleda min karriär som prima ballerina på något sätt senast till hösten. Kanske vågar jag mig till och med på en streetdance-kurs…

En reaktion på ”La det svinge

  1. Pingback: Att säga nej till sig själv – dag 42 i #blogg100 – Saras goda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.