Även en tusenmilafärd…

Efter flytten från förort och villa in till stan och lägenhet har jag äntligen börjat röra på mig igen. Nästan varje dag går jag till eller från jobbet, ibland både och. Det blir en promenad på dryga 30 minuter i vardera riktningen; vardagsmotion, check!

Motionen i sig har säkerligen bidragit till att livet känns lättare än på länge. Men lika mycket är det nog miljön som jag passerar på vägen. Några av Stockholms vackraste vyer är min fondtapet på promenaden – Götgatsbacken, Slussen, Gamla stan och, om jag vill, Riksgatan genom Riksdagens hus.

Promenerandet verkar också bidra till att minska sötsuget. Så – varje steg är ett steg mot bättre hälsa, bättre matvanor och bättre ork.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *