Min privata sfär

What a difference a day makes, lyder en sångtitel. För mig var torsdagen en sån dag – då kom nämligen Curt från Fönsterdesign och monterade våra persienner. Så nu kan jag byta om i vårt sovrum utan att behöva riskera den mentala hälsan på förbipasserande, jag slipper ljuset från gatlyktan med det intensivt gulrosa ljuset och jag kan ligga här och blogga utan att distraheras av glada ynglingar som slänger ölburkar efter sig som vore det en primadonnas näsdukar när hon vill påkalla uppmärksamhet.

Dessutom har jag börjat att sätta min prägel på sovrummet, som det brukar heta i inredningstidningarna. En plommonlila sidenlampa modell luftballong från Vietnam och en prydnadskudde i samma lila färg fast i sammet och brokad matchar de lila orkideerna i fönstret – snyggt mot grå säng och svartvitt NY-foto. De vita väggarna ska nog bli tapetetserade vad det lider – sjögrästapet kanske? När vi nu har ett så litet och intimt sovrum ska vi verkligen göra det bästa av det. Och det är att skapa det där rummet för återhämtning, meditation, vila och nära umgänge som jag saknat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.