Energisk…

… är ett adjektiv som har en närmast hägrande karaktär för mig. För oss alla växlar nivåerna av energi på olika områden: fysisk, känslomässig, mental och andlig energi är ett sätt att beskriva den mångfacetterade karaktären av livsenergi på. I våras läste den här självhjälpsboksaddicten ”Att leva till 100%: lär dig förvalta din energi och ta makten över ditt liv”. Den fick mig att sätta ord på det jag redan förstått av vilka områden av mitt liv som jag måste på allvar ta itu med för att bl.a. slippa höra min sjuåring konstatera: ”Mamma, du är alltid trött….”. Ska försöka att under hösten skriva lite om hur jag angriper utmaningen. En första liten cliffhanger får bli frågan om vilka områden som jag låg lägst inom och därför behöver jobba mest med…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.