Nytt år, nya möjligheter, nya ambitioner

Så är det dags igen för att ta tag i sitt liv. Varje ny termin kör jag igång igen. För att ha en tydlig målsättning den här terminen har jag, peppad av min syster, anmält mig till Midnattsloppet! Min enda ambition inför den övningen är att ta mig runt på minst 90 minuter. Så idag pallrade jag mig iväg till grannhuset och löpbandet på F&S. Jag är nästan där…

18 augusti – det blir 12 dagar och 7 månader tills jag ska leverera.

2 reaktioner på ”Nytt år, nya möjligheter, nya ambitioner

  1. Pingback: Behöver en ny utmaning – dag 58 i #blogg100 – Saras goda.

  2. Pingback: 1.23.34, plats 8642 av 8825 « Saras goda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.