Nyhöstslöften

1. Jag ska blogga oftare än vad jag gjort i sommar.

2. Jag ska göra uppehåll från löpträningen (inklusive NMT)  tills jag fått ordning på min fot, mina stela höfter och mitt begynnande löparknä. Allt för att lyda min sjukgymnast som jag träffade idag. Hon sa också att jag ska bli vän med min cykel. Hm. Kommer att kräva en hel del pannben – cykelträna på en oväxlad damcykel, kan man det? Och att jag ska stretcha mycket och ofta. Hm. Mer pannben – kräver ju att jag tar ansvar själv för mer än att passa en tid i Tanto.

2,5. Jag ska springa Midnattsloppet. Fast försiktigt. Hon sa att jag fick det, min sjukgymnast. Och nu är det bara två dagar kvar!

3. Jag ska äta fler medhavda luncher för att spara pengar och kalorier.

4. Jag ska göra fler närventyr som innebär fysisk aktivitet med kidsen och maken på helgerna. Än så länge är lördagarna helt aktivitetsfria – kan bli något! Hellasgården, Tyresta nationalpark, Stockholms muséer, Tensta parkour, Klätterverket, simhallar och annat bara väntar på oss.

5. Jag ska iPhona mindre på kvällarna och släcka lite tidigare.

6. Jag ska ta fasta på de gånger jag lyckas med något av ovanstående och bortse från alla gånger som ”Jag borde ha…” dyker upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *