Varför ska jag…?

Ett bloggtips för dig som, på samma sätt som jag, ibland fastnar i fällan ”Det här har säkert redan någon gjort/sagt/tänkt mycket bättre än jag, så varför ska jag…”. Jag rekommenderar dig å det starkaste att läsa Louises inlägg på Oh So sensitiveRead this the next time you think someone else already did this so why should I. Jag kan skvallra att det bland annat handlar om tre enkla principer för varför du inte ska förminska dig själv.

En hundkexbacke består av tusentals unika blommor.

3 reaktioner på ”Varför ska jag…?

  1. Pingback: Veckan efter…  | En stund på jorden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.