Hemma igen

Efter en månad i resväska har vi nu landat hemma på Söder igen. Det har varit en innehållsrik månad med Almedalsvecka, lustspel i Högbo och lata dagar vid Graningesjöns strand. De sista dagarna blev det en oplanerad långhelg från internet, då mobildata tog slut. Och så fick det vara. Det gick ju utmärkt att överleva, visade det sig också.

diary-684750_1280Även om det fortfarande är en vecka kvar på ledigheten i princip (lite jobb blir det nog imorgon, sånt där administrativt som kan vara skönt att ha röjt undan) har jag redan börjat komma in i terminsstartsläge. Du vet, den där känslan av att en, bildligt talat, vill köpa nya pennor, papper till skolbänken, en tom kalender och gärna ny skolväska. Nu ska mitt nya liv börja, helt enkelt. Och på ett sätt är det ju så – i alla fall så börjar ju resten av mitt liv, idag som alla dagar.

Funderar på vad jag vill fylla hösten med, vad jag vill ge prioritet. Både vad gäller görande i jobb och på fritid, tankar och känslor. Oron i världen är stor. Desto mer angeläget att hålla huvudet kallt och hjärtat varmt tänker jag.

Mitt bloggande ska fortsätta. På den här bloggen, och så ska jag lägga i en högre växel på jobbloggen också. För att nu sätta fokus på denna sida – har du några tankar om vad du skulle vilja att jag skriver om? Några tips om intressanta bloggar som du tror kan intressera och inspirera mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *