3 reaktioner på ”Vad väntar du på?

  1. Ja. Vad väntar vi på? Oss själva, måhända? Att vi, själva, ger oss go-ahead att leva? Ingen annan kommer ju göra det, eller kan göra det för den delen. Så det måste ju vara oss själva vi väntar på, eller?

    1. Ja, i grund och botten är det så tänker jag också. Men jag tror också att vi är skickliga på att klä denna insikt och tillåtelse i pråliga, omständliga villkor som vi lägger på världen utanför oss – om inte…, om bara…, när väl det är på plats… Processen att klä av och bli varse den samtidiga styrkan och sårbarheten att det inte är någon annan eller annat än vi själva som kan ge den tillåtelse vi behöver är ofta läskig och smärtsam – men i slutänden så befriande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.