19 november 2017

male-39108_1280Idag sänder jag en tanke till den halva av mänskligheten som identifierar sig som män.

Må ni, på samma sätt som jag önskar för oss i den andra halvan – liksom för dem som inte vill definiera sig som vare det ena eller andra – , växa i empati, visdom, nyfikenhet, mod, humor och integritet och i förmågan att ta ansvar för era behov, känslor, tankar och handlingar på ett sätt som är till gagn och hållbarhet för er själva, dem som står er nära, och samhället i stort, inklusive kommande generationer på den planet vi kallar jorden.

Må ni också kunna läsa långa meningar och ta till er denna min enkla men ordrika önskan.

Må vi sedan tillsammans fira 362 dagar av internationella mänsklighetsdagen tillsammans. (Det kommer ju en kvinnodag där någonstans också. Och så tar vi och klämmer in en icke-binäras dag också – innovation ftw.) Fred.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *