Vattendelare i livet

I en av apparna jag har på min telefon möttes jag idag av frågan om vem eller vad som har förändrat mitt liv.

Efter att ha scannat igenom persongalleriet i minnesbanken och alla stora och små händelser som sammantaget lett mig fram till där jag är idag skrev jag som svar:

När jag ser tillbaka, konstaterar jag att livet har varit i ständig förändring. Ibland långsam, ibland ögonblicklig. Nästan aldrig med det resultat som jag planerat för eller förväntat mig. Så, det som har förändrat mitt liv är väl typ bara det – att jag levt.

Så här raka linjer är det nästan aldrig i livet. Men på något märkligt sätt möts de kringelikrokiga stigarna i det som är nuet.

7 thoughts on “Vattendelare i livet

  1. Jag älskar bilden och enkelheten och djupet i ditt svar. Jag brukar säga att det som tagit mig hit är att jag levt… och därför är det svårt att ångra något… då hade jag ju landat på en annan plats 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *