#blogg100 – dag 1/100

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Ok, en utmaning är till för att antas. Och den här gamla bloggen om mina livsförbättringssträvanden behöver få lite ny energi. Så då passar bloggutmaningen Blogg100 bra: att göra ett minst blogginlägg om dagen i hundra dagar.

”Tänk lätt och snabbt, snarare än tungt och svårt.” Bara det blir en utmaning för mig som gärna orerar långt och detaljrikt, och fullkomligt ääääälskar bisatser, gärna inskjutna. Keep it simple, stupid är inte det jag har lättast för. Så utmaningen blir en bra träning även på den punkten.

Bara därför ska jag sluta nu. För dig som hittar till min blogg via utmaningen kan jag utlova en liten varudeklaration i nästa blogginlägg. Men nu ska jag verkligen sluta!

2 reaktioner på ”#blogg100 – dag 1/100

  1. ilandstrom

    Hej Sara. Vad kul att du ska vara med i Blogg100, jag hänger också på. Försökte förra året men gav upp efter en månad eller så, den här gången ska det gå bättre hoppas jag. Lycka till! (och förlåt om jagdubbelpostar den här kommentaren, hade lite strul med wp-inloggningen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.