Varudeklaration – #blogg100 2/100

Den här bloggen innehåller följande ingredienser:

  • Massor av goda ambitioner, mindre av disciplin – anden är villig men köttet är svagt – och tankstreck.
  • En stark övertygelse om att meningen med livet är möten med människor – mig själv och andra.
  • Passion för att bekrafta ( har inte glömt prickarna över a:et – nyordet är makens förslag till översättning av ett av världens vackraste ord empower) mig själv och andra till att göra skillnad, göra bättre och göra gott (oavsett om det handlar om ett bättre samhälle eller en god sallad)
  • Periodisk träningslusta, senast troligen utlöst av fyrtioårskris, som numera utövas i militärträning (nybörjarnivå), cirkelträning på Itrim, löpträning på och runt Söders höjder samt simning och cykling inför en kommande damklassiker. Och ja, jag drömmer om att köra triathlon, kanske redan i sommar.
  • Längtan efter god mat från grunden, goda viner och drinkar samt god förmåga till stresshantering och medveten närvaro. Bättre på att fixa de första två punkterna än de två senare…
  • Samhällsintresse, i synnerhet kring lärande hos individ, organisation och samhälle, innovation – dvs. nya sätt att skapa värde – och en hållbar framtid. Trötthet på partipolitik som den ser ut idag.
  • Ett varmt välkomnande – till dig som vill ta del av mina tankar, gärna dela dina reflektioner, och som kanske när samma ambitioner om ett gott liv.
  • Inga artificiella tillsatser – what you read is what you get!

…………..

Mitt samhällsintresse får bloggutlopp vid vissa tillfällen på den här bloggen, men oftare på bloggen Förändringssmedjan. Där skriver jag tillsammans med min affärspartner Åsa Minoz om frågor med koppling till innovation och hållbar samhällsutveckling i smått och stort. Än så länge inte på daglig basis dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *