Somnade visst … #blogg100 28/100

Inser sent omsider att det visst aldrig blev något skrivet igår. En fullspäckad dag avslutades på Kungliga Operan, där maken köpt sig sin egen födelsedagspresent till glädje för hela familjen: fem biljetter till Trollflöjten i en nyskapande föreställning med några klart lysande sångupplevelser. Vet att jag, väl hemma igen, låg i sängen med nytt inlägg-sidan uppe, men kommer inte ihåg att jag verkligen skrev något… Uppenbarligen somnade jag innan det blev något författat.

fluteMusik är verkligen en genväg till upplevelser, känslor och stämningar. Har drabbats allt oftare av den insikten de senaste veckorna. Den 11 april är det dags igen för liveupplevelse – då ska vi gå på Folkoperans Matteuspassionen. Fram tills dess får jag väl lyssna på Taminos flöjt, som för honom och Pamina oskadda genom prövningarnas tempel.

Foto: east_mountain @ Flickr CC BY-SA 2.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *