(Förnybar) energi – dag 37 i #blogg100

  Gårdagens körövning med Stockholm City Voices var en välbehövlig dusch i musik, dans och känslor. Vi övade hårt på att verkligen hitta en genuin känsla i sångerna vi sjunger – jo, man kan definitivt öva på det!  Vi sjöng tillsammans  med våra gäster fr Skottland, och våra körer sjöng för varandra. Vi dansade oss svettiga och skrattande i full koreografi, tillsammans. Att tillsammans med cirka 100 andra damer/kvinnor/tjejer mellan 20 och 70 groova loss till Uptown Funk är ren lycka! Förundras än en gång över musikens kraft att sammanföra människor över alla åldrar, bakgrunder och geografier. 

Vi repar för tillfället två låtar från Adeles repertoar. Här är en av dem,  

 Bob Dylans underbara To Make you Feel My Love. Inspelningen gjordes med en speciell person i åtanke, men budskapet är universellt och tidlöst. 

Här är också Adeles version, med en alldeles unik och magisk röst. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *