Tanketid – dag 27 i #blogg100

Skärmavbild 2016-03-27 kl. 20.55.42Bodil Jönsson (2006), Guld. Brombergs förlag

Tack Lisa Sällvin för tipset!

Foto: Christopher Thompson @ Flickr CC BY-SA 2.0


Dag 7/21 i #nuskatrötthetenbort

Hrmpf, det var väl själva Tutankhamon vad det är svårt att få till promenaderna på helgerna. Morgonen blev i och för sig extra kort på grund av sommartiden, men det är inte hela förklaringen. En sjuminuters workout och en Headspace (just nu om stress för andra gången) ska jag dock hinna med när jag skrivit klart detta inlägg, innan lampan släcks.

Energigivande var fikat med goda vänner. Energigivande var stunden som jag tog för att fundera över mina drömmar, och ströläsa lite i Business Model You (nej, jag tänker inte byta karriär. Jag bläddrar i den för att få lite nya perspektiv på vem jag är, vad jag vill och vad jag kan). Energigivande var att stänga excelarket efter en ekonomigenomgång som väntat länge på att bli gjord. Energigivande är att njuta av en katt i famnen i en nystädad lägenhet, samtidigt som döttrarna tar sig igenom Whitney Houstons wails i I will always love you till eget pianokomp. Och som jag tidigare skrivit om, är våra liv en helhet av många olika facetter. Energi och livskraft kan byggas på många olika sätt, inte bara genom fysisk träning.

Energinivå: 5,5 skulle jag nog säga. Hade det varit 6 som jag var på väg att skriva, hade jag tagit mig ut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.