Lyxbad – dag 47 i #blogg100

musical-notes-treeIdag har jag badat i lyx. Nej, det är vare sig åsnemjölk, champagne eller aromatiska oljor som sköljt mig ren.

Jag har badat i körsång, och det är ett bad som är snudd på oslagbart.

Stockholm City Voices har siktet instället på Nordiska Mästerskap i Barbershop i Kristi Himmelfärdshelgen. Jag blir mer och mer varse vilken elitsatsning jag har haft ynnesten att hamna i. Många musikaliska finesser slipas och sätts på plats – men framförallt genomströmmas allt vi gör av en vilja och vision om att beröra och förmedla berättelser och djupa känslor till vår publik. Och det är ett 100%-överlapp med mitt eget svar sedan unga år på frågan ”varför skapa musik”.

Så här såg det ut och lät när kören tävlade i Världsmästerskapen i höstas – där resultatet blev en mycket hedrande sjätteplats.

torsdag 21 april kan du höra oss på Folkoperan i Stockholm, tillsammans med andra körer och kvartetter. Onsdag 27 april är det dags för vår genrepskonsert inför Nordiska Mästerskapen – Årsta teater är platsen!

One thought on “Lyxbad – dag 47 i #blogg100

  1. Pingback: Årsbokslut 2016 – Saras goda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *