Söndagssummering v.34 2016

I mina söndagsinlägg vill jag fånga upp några av veckans ”glows”, det vill säga framgångar/ guldstunder/ tacksamhetstankar, som passerat och sätta ned foten för några ”grows” – områden som jag vill rätta till/ utveckla – inför den kommande veckan.

Några av veckans Glows

Mysiga läsfåtöljen – som blev bästa kontorsplatsen när jag jobbade hemma på grund av magstrul. Tänk att en möbel kan få mig att känna mig omhändertagen…

Långpromenad med tonåringen till biblioteket via musikaffärer, Science Fiction-bokhandeln och spelmansmässa i Kungsan (där vi också fikade) med goda samtal och glada skratt.

Julkonsertsprojektet har dragit igång för min fantastiska kör. Njuter av att få sjunga julsånger igen.

Sommaren kom tillbaka till oss med värme, sol och casualkänsla.

Inspirerande jobbmöten, bland annat en heldag om framtidens utbildning på KTH med utforskande, kreativa, hoppingivande samtal.

Upptäckten av det före detta kapellet i KTH-huset. En pärla i pre-funkis med vackra detaljer, bland annat en altartavla som jag hämtat detaljer från till toppbilden i detta inlägg.

Registreringen av vår spin-off/joint venture Ett tak två generationer hos Bolagsverket blev klar! Wootwoot!

Kvälls- och glasspromenad med hela familjen till Monteliusvägen på fotosafari .

Att ännu en vecka få ta del av Reaktionistas Stjärnögonblick – få kan förmedla skönheten i det nära, i detaljerna i vardag och fest som hon – och hitta min blogg bland dem!

Den kommande veckans grows

12 000 steg var det. Och även om jag bara når talltopparna, så behöver jag iallafall nå dem och inte stanna halvvägs upp på stammen…

Fortsätta singletasking-träningen, bland annat med stöd av min nya app Pomodoro Pro på datorn. 25 minuters pass i full koncentration, sen 5 minuters paus.

Vilka är dina ”glows” och ”grows”? 

 

3 thoughts on “Söndagssummering v.34 2016

  1. Åh körsång och mysfåtälj fastnade jag verkligen för! <3 Och TACK, för att du öser så mycket värme och ljus över mig. Det gjorde denna dag så mycket ljusare i all sin grådisighet och trötthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *