Jesusbarn minus 3 – från oss alla till er alla

I detta nådens år 2017 gör jag min egen bloggadventskalenderutmaning. En reflektion om dagen. Inte nödvändigtvis med explicit anknytning till adventstidens tema – väntan på julens ankomst. Men säkert hittar den som vill något slags association till ljus, glögg, glitter och krubbor.

Dan före dan före dopparedan kommer ett julkort från mig och mina barn (och vår katt). Det blev ett gemensamt projekt med mycket skratt och en del frustration, så där som det får vara i en familj. Oavsett vad jag får i julklapp, har jag redan fått de tre av de allra finaste gåvorna i mitt liv i form av de här tre personerna (som också har gett sitt medgivande till att jag delar den här filmen).

One thought on “Jesusbarn minus 3 – från oss alla till er alla

  1. Reblogga detta på Saras goda. och kommenterade:

    Årets julklapp är ju ett återbrukat plagg. Så vad faller sig naturligare än att, som årets julhälsning återbruka förra årets julhälsning från mig med hjälp av mina närmaste – barnen och Busan. Ett år senare säger vi igen: från oss alla till er alla: en riktigt god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *